маншоните след инжекциона кам двигателя ми са напукани от какво мога да си ги направя,наи вероятно от маркуч но какъв?
Известие
Collapse
No announcement yet.
маншоните след инжекциона
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Kristin Покажи съобщениеманшоните след инжекциона кам двигателя ми са напукани от какво мога да си ги направя,наи вероятно от маркуч но какъв?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Първоначално публикувано от Kristin Покажи съобщениеманшоните след инжекциона кам двигателя ми са напукани от какво мога да си ги направя,наи вероятно от маркуч но какъв?Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениея ги покажи на снимка!155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от Kristin Покажи съобщениеманшоните след инжекциона кам двигателя ми са напукани от какво мога да си ги направя,наи вероятно от маркуч но какъв?Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Остана ми 1 за подаряване . Зора е смянатаАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от Kristin Покажи съобщениеДа ве каде тук по порачка 20лв броиката
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11 Покажи съобщениеОстана ми 1 за подаряване . Зора е смяната
ако стават тия маншони за моята мога да ги купя от теб , че при мен хвърля отнякъде там бензин и омазва пейзажа....'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеако стават тия маншони за моята мога да ги купя от теб , че при мен хвърля отнякъде там бензин и омазва пейзажа....
..от там бензин неможе да ти хвърля!
На инжекторите има едни О-пръстени от тях е сигурно!
Обиколих тия дни почти цяла София за тия прословути маншони на смукателните колектори...дето вече не ги внасяли(така ми обесняваха на доста места) и накрая ги намерих на ул. "Оборише" за по 9лв. за брой!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Знаеш ли колега, преди време в проекта на един колега съфорумец и тунингист забелязах, че е подменил въпросните маркучи със силиконови на SAMCO. Разходи се до Рrospeed. Продават и на парче. Просто трябва да премериш какъв точно размер ти трябват. Аз лично като започна да бутам под капака ще сложа такива. Така си решавам проблема за доста време напред. Ето ти и сайта www.prospeed.bg
А доколтоко си спомням има такива маркучи и в Топспийд.
Eто ти линк директно към секцията за маркучи на Топспийд.
http://topspeed.bg/catalogue.php?cid=94ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщениеА доколтоко си спомням има такива маркучи и в Топспийд.
Гадното е , че са с 2 различни диаметриОт 156 не стават. Голям зор е намирането им.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
В Т&Н на ул. Обирище ги има по 9лв. за бр....без скоби..преди 2 седмици си взех от там!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщениеЗнаеш ли колега, преди време в проекта на един колега съфорумец и тунингист забелязах, че е подменил въпросните маркучи със силиконови на SAMCO. Разходи се до Рrospeed. Продават и на парче. Просто трябва да премериш какъв точно размер ти трябват. Аз лично като започна да бутам под капака ще сложа такива. Така си решавам проблема за доста време напред. Ето ти и сайта www.prospeed.bg
А доколтоко си спомням има такива маркучи и в Топспийд.
Eто ти линк директно към секцията за маркучи на Топспийд.
http://topspeed.bg/catalogue.php?cid=94sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment